Rocker Pay - smart betallösning

Rocker Pay - smart betallösning

Tillsammans med Blocket har vi utvecklat Blocketpaketet och Blocketbetalning. En helt ny betalningslösning som för privata köpare och säljare närmare varandra.

Vi gillar hållbara tjänster!

Vi har utvecklat Rocker Pay, en betallösning som gör det enklare att handla på Blocket, över hela landet. Hör mer om hur tjänsten funkar.

Ett smart sätt att handla begagnat - över hela Sverige

Vill du sälja en vara på Blocket? Med Blocketpaketet ökar ditt försäljningsområde från den lokala regionen du bor i, till hela Sverige! Du skickar varan med Schenker och Rocker säkerställer att du får betalt. Allt finns lättillgängligt i tjänsten Blocketpaketet.

Vill du köpa en vara? När du handlar med Blocketpaketet säkerställer vi att du som köpare har möjlighet att betala innan säljaren skickar paketet. Betalningen verkställs först när du har hämtat ut och kontrollerat varan. Du vet vad du betalar för.

Nu lanserar vi en ny betalningslösning: Tryggare handel med privata bilar!

Vi har i år lanserat en tjänst för handel med privata fordon. I samverkan med Blocket har Rocker utvecklat tjänsten “Blocketbetalning” som gör det tryggare och enklare att köpa och sälja varor för lite större belopp. Tjänsten är just nu tillgänglig för annonser inom fordonskategorin inom prisintervallet 1 kr till 300 000 kr.

Vanligaste frågorna om Rocker Pay

När betalar jag för mitt köp med Blocketpaketet?

När får jag betalt för varan som jag sålt med Blocketpaketet?

När betalar jag för mitt köp med Blocketbetalning?

När får jag betalt för bilen som jag sålt med Blocketbetalning?

Till frågor och svar

Kontakt

Vi finns här för dig

Chatta, mejla eller ring så hjälper vi dig. Kundservice 24 timmar om dagen.