Vad händer på Rocker?

Och varför bytte Bynk företagsnamn till Rocker? Rockers ledning svarar på frågor.

Vad är Rocker?

Vi älskar att utmana och göra saker som de aldrig gjorts förut. Du som kund söker enkelhet och flexibilitet. Med det i fokus utvecklar vi tjänster för din privatekonomi som bygger på ny teknik, men som är enkla för dig att använda. Att ta kontrollen över sin ekonomi blev plötsligt mycket lättare.

Vår vision är att ge dig full kontroll över din ekonomi – varje dag, dygnet runt, var du än är. Som en bank borde fungera.

Rocker är en schysst aktör som ger dig verktyg och kunskap att påverka dina egna villkor.

Vi älskar att utmana och göra saker som de aldrig gjorts förut. Det är därför som vi började bygga flexibla och innovativa produkterna inom privatekonomi. Tjänster som vi själva vill ha och använda!

Vår historia

Rocker AB (publ) grundades 2016 och står under Finansinspektionens tillsyn. I januari 2020 började verksamheten bedrivas under det nya varumärket Rocker samtidigt som Bynk blev ett produktvarumärke för lån.

Teamet bakom Rocker består av framåtblickande entreprenörer, utvecklare och ledare som framgångsrikt varit med och startat och utvecklat fintechbolag i mer än 10 år.

Vilka äger Rocker?

På Rockers ägarsida finns både anställda och investerare så som Schibsted och LMK. Schibsted äger flera bolag som exempelvis: Prisjakt, Blocket, Lendo, Compricer och Shpock m.m.

Rocker

Join our Team!

Rocker is for Everyone.

Interested in joining our team of Rockers? Here is a preview of what we do and how we do it!

Frågor? Läs våra svar eller kontakta oss när som helst på dygnet.

Facebook Messenger

Hit vänder du dig med generella frågor.
Personliga frågor besvaras ej här.

Email

Här svarar vi på alla dina frågor.
Svar inom 24 timmar.

Telefon

Här svarar vi på alla dina frågor.
Legitimera dig via BankID.