Rocker LogoOm Rocker
Image of Rocker Credit card
Screenshot of Rocker App
Image of Rocker Credit card

Du har blivit inbjuden

att ladda ner Rocker-appen och ta del av cashback på dina köp

Ladda ner Rocker-appen och få cashback på dina köp

Följ de enkla stegen nedan och bli en Rocker du med och få 0,5 % cashback. Bjud in vänner och få upp till 10%. Anslut flera konton och kort och håll koll på din ekonomi i en app. Självklart helt kostnadsfritt. Ladda ner appen för att läsa mer om Rocker och Rocker Cashback.

Hur mycket får jag tillbaka varje månad?

Cashback i %1 000 kr5 000 kr10 000 kr
0,5 %5 kr25 kr50 kr
1 %10 kr50 kr100 kr
2 %20 kr100 kr200 kr
5 %50 kr250 kr500 kr
10 %100 kr500 kr500 kr
 1. Steg 1

  Fyll i ditt mobilnummer nedan.

 2. Steg 2

  Ladda ner Rocker-appen.

 3. Steg 3

  Beställ Rockerkortet och genomför tre köp med kortet, öppna ett sparkonto genom Rocker Savings och gör en koppling via Rocker Connect - allt i Rocker-appen.

  Använd samma telefonnummer som i steg 1.

 4. Steg 4

  Grattis, du är nu en Rocker!

  Du får nu 0,5 % cashback på alla dina köp i butik och online med Rockerkortet. Total cashback kan maximalt uppgå till 500 kr per kalendermånad och upp till 6 000 kr för en period (1 år).

Genom att aktivera cashback godkänner du våra användarvillkor, allmänna villkor för Rocker Cashback och integritetspolicy, samt att dina vänner ser att du är kund hos Rocker.

Kampanjvillkor: Din vän måste beställa Rockerkortet, öppna ett sparkonto genom Rocker Savings samt ansluta ett bankkonto eller kort till Rocker Connect. När din vän har uppfyllt kraven får både du och din vän 0,5 % vardera i cashback på alla köp online och i butik med ert Rockerkort. Läs mer om villkoren för Cashback i allmänna villkor för Rocker Cashback. Vi förbehåller oss rätten att avbryta kampanjen i förtid.

 • Fördelar med Rockerkortet

 • Kostnadsfritt Kort

  Ingen årsavgift, inget valutapåslag*. Gratis uttag i automater upp till 3 000 kr/månaden. Vårt kort är förmånligt för alla.

 • Reseförsäkring ingår

  Om du betalar din resa med kortet får du en kostnadsfri reseförsäkring, utan självrisk, som extra skydd för dig själv och familjen, eller upp till tre vänner.

 • Känn dig trygg

  Du kan själv ställa in i vilka länder du ska använda kortet och öppna eller stänga kortet för e-handel. Direkt i appen. Kortuppgifterna har vi placerat på baksidan så de blir svårare att kopiera, för din säkerhet.

 • Håll koll på dina utgifter

  Genom Swish-överföring till kortet håller du bättre koll på dina utgifter och ekonomi. Varje gång du utför ett köp får du en pushnotis på mobilen. Det är både tryggt och busenkelt!

 • Apple och Google Pay

  Apple och Google Pay är det enklaste sättet att betala i butiker, appar och online med din telefon eller smartklocka. Att spendera pengar borde inte betyda mer spenderad tid vid kassan eller på att knappa in kortnumret online eller i din app. Med Apple och Google Pay kan du betala snabbt med enheterna du använder varje dag.

 • Lägg till ditt kort enkelt till Apple och Google Pay så slipper du plånboken.