• Kort

  Ingen årsavgift eller valutapåslag vid utlandsköp, VISA:s växlingskurs gäller och Rocker lägger inte på något extra. Gratis uttag i automater upp till 3 000 kr/månaden. Vårt kort är förmånligt för alla.

 • Reseförsäkring

  Reseförsäkring ingår med våra Plus och Premium Rockerpaket. Om du betalar din resa med kortet får du en kostnadsfri reseförsäkring, utan självrisk, som extra skydd för dig själv och familjen, eller upp till tre vänner.

 • Känn dig trygg

  Du kan själv ställa in i vilka länder du ska använda kortet och öppna eller stänga kortet för e-handel. Direkt i appen. Kortuppgifterna har vi placerat på baksidan så de blir svårare att kopiera, för din säkerhet.

 • Håll koll på dina utgifter

  Genom Swish-överföring till kortet håller du bättre koll på dina utgifter och ekonomi. Varje gång du utför ett köp får du en pushnotis på mobilen. Det är både tryggt och busenkelt!

 • Apple Pay och Google Pay

  Apple Pay och Google Pay är det enklaste sättet att betala i butiker, appar och online med din telefon eller smartklocka. Att spendera pengar borde inte betyda mer spenderad tid vid kassan eller på att knappa in kortnumret online eller i din app. Med Apple Pay och Google Pay kan du betala snabbt med enheterna du använder varje dag.