Rockers story

En rockkonsert

Som en bank borde fungera

Vi skapar enkla lösningar så att du kan ha full koll på dina pengar.

Rocker började som ett svar på “Hur borde en bank fungera?”, och den frågan genomsyrar hela organisationen i dag.

Pengar är kul

Pengar är ett sätt för dig att göra det du vill.

Vi tycker att det ska vara enkelt att betala. Med oss kan du betala med kort, med mobilen, tummen, betala senare samt med en knapptryckning dela dina köp.

Vi tycker också att det ska vara enkelt att spara. Att spara ger både trygghet och frihet. Trygghet att kunna hantera det oväntade. Frihet att kunna göra eller köpa det du vill.

Vi tycker även att det ska vara enkelt att låna till att köpa bil, renovera köket, eller göra något helt annat med pengarna. Hos Rocker kan man enkelt samla alla sina lån.

Tillsammans är alltid bättre – koppla ihop din bank med Rocker och få allt på samma ställe. Sök, tagga, filtrera och spara kvitton.

Tillsammans ändrar vi hur en bank borde fungera – för alla.

Som innovation borde fungera

Vi använder våra kunskaper inom teknik och finans för att lösa stora och små problem. All vår innovation är svaret på en enkel fråga: “Hur borde det fungera?”', och med “borde” menar vi hur det kan gynna alla. Det här sättet att tänka hjälper oss att ifrågasätta gamla "sanningar" som håller folk tillbaka. Genom att lösa dessa problem, ett efter ett, använder vi innovation för att bidra till den värld vi vill leva i.

Rocker – Som en bank borde fungera